Angajam Operatori sondaje de la domiciliu

Hei! Cult Research caută parteneri care să ne ajute obținând date prețioase aplicând chestionare față în față în Ploiești.

Avantaje:

-Noi lucrăm pe bază de Contract de Colaborare, în acest fel tu poți avea siguranța remunerației, iar noi a datelor corect culese.

-Programul ți-l organizezi după placul tau, dar cu o condiție: Cerem minim 4 ore de activitate pe zi. Dacă ești dispus să lucrezi mai mult de minim, cu atât mai bine!

-Remunerația este direct proporțională cu efortul tău! Ce înseamnă asta? Înseamnă că plata se face la chestionar. Pentru fiecare chestionar realizat plătim 25 de lei.

Evident orice job vine și cu niște cerințe, adică:

-Fire sociabilă

-Posibilitate de deplasare în diferite cartiere din Ploiești

Dacă ești interesat/ă, nu ezita să ne trimiți un CV, iar noi o să revenim cu un telefon pentru mai multe detalii.

GBD Research, companie specializată în sondaje de opinie, caută colaboratori pentru a participa la sondaje de opinie online, de pe telefon/tabletă sau laptop.

Te invităm să te înscrii în platforma “GBD Panel Romania”, prin intermediul căreia vei putea completa chestionare online pentru care ești plătit.

Suntem una dintre firmele de top din domeniu și utilizăm cea mai mare platformă de sondare online.

După completarea fiecarui chestionar, primești o anumită sumă în RON care se va afișa automat în contul tău de utilizator.

Chestionarele sunt transmise prin email și/sau prin aplicația care poate fi descărcată din App Store sau Google Play.

Sondajele de opinie pot avea o tematica diversă, de la bunuri/produse și servicii, la media, valori, atitudini și comportamente de consum etc.

Toate persoanele care au implinit 18 ani sunt eligibile pentru a colabora cu noi, de oriunde din România.

Click pe Aplică aici pentru a afla mai multe detalii și pentru a te înscrie în comunitatea noastră de sondaje online plătite!

Contact

B-dul Dimitrie Pompeiu Nr. 17, 040317 Bucuresti

Call Now Button