Bine ati venit la www.njob.ro
Suntem o companie romaneasca specializata in consultanta pe domeniul resurselor umane. Anul infiintarii este 2015.

Serviciile noastre sunt adresate persoanelor care doresc sa-si construiasca un cv complet, o scrisoare de intentie precum si celor care doresc sa afle care sunt ultimele locuri de munca disponibile in Romania si bineinteles sa se angajeze

Sunati la numarul nostrum de telefon: 0903760730 apel tarifat cu 1.5Euro/min+TVA. In functie de disponibiliate veti fi preluat de catre un operator. Acest operator va va completa cv-ul dumneavoastra. Formularul astfel completat va fi trimis automat pe e-mail prin intermediul site-ului nostru. Informatiile pe care dumneavoastra le furnizati sunt confidentiale si nu se stocheaza in baza noastra de date.

Dupa ce primiti cv-ul pe email puteti aplica la unul dintre joburile recomandate de noi.

Consultantul/operatorul, accesand baza noastra de date va va dicta o serie de joburi in conformitate cu pregatirea dumneavoastra profesionala. De asemenea consultantul va furnizeze datele de contact ale angajatorilor.

In situatia in care nu detineti o adresa de e-mail si nici nu cunoasteti procedura de deschidere noi va vom arata pas cu pas cum se procedeaza.

Daca considerati ca apelul este prea scump si nu aveti posibiliatea materiala sa-l platiti aveti dreptul sa intrerupeti oricand convorbirea cu operatorul nostru.

Pentru intrebarile suplimentare va rog sa ne sunati la numerele noastre de telefon.

Va rugam de asemena sa aveti un comportament civilizat vis a vis de operatorii nostri. Este interzis sa adresati injurii, amenintari sau cuvinte obscene. In situatia in care o faceti acesta va va refuza accesul la serviciile noastre.

Acest serviciu se adreseaza persoanelor care detin capacitatea legala de a a se angaja. Daca sunteti minori puteti lucra dupa ce ati implinit varsta de 15 ani doar cu acordul parintilor.

Va dorim mult succes in gasirea unui loc de munca.

.

       Intrebari frecvente.

Intrebare: In ce consta serviciul pus la dispozitie de acest site?
Raspuns: Serviciile oferite de site sunt urmatoarele: completarea unui CV pentru persoanele care nu stiu sa faca in mod profi acest lucru, oferirea de informatii din propria baza de date cu privire la locurile de munca oferite de diversi angajatori,

Intrebare:
Pot sa ma angajez la acest numar de telefon?
Raspuns: Da bineinteles, respectand indicatiile oferite de operator va puteti angaja doar la companiile din baza noastra de date care ofera locuri de munca. Sarcina noastra este sa va oferim informatii despre aceste companii precum si despre locurile de munca disponibile.

Intrebare: Companiile pe care mi le recomandati sunt speclializate in recrutare sau sunt companii care angajeaza in regie proprie?
Raspuns: Fie ca sunt companii de recrutare sau companii care angajeaza in regie proprie noi va recomandam joburi conforme cu pregatirea dumneavoastra..

Intrebare: Exista un cost pentru serviciile noastre?
Raspuns: Convorbirea se taxeaza cu suma de 1.5 Euro/min + TVA

Intrebare:
Ce fac daca angajatorii care in urma informatiilor primite de la operatori nu ma cheama la interviu sau nu sunt interesati de candidatura mea?
Raspuns: In aceasta situatie este necesar sa reveniti cu apelul pentru a discuta cu unul dintre consultantii nostri sa va ofere informatii suplimentare si pentru alte locuri de munca sau sa faceti o reevaluare candidaturii dumneavoastra impreuna cu operatorul

Intrebare: La ce-mi foloseste o scrisoare de intentie?
Raspuns: Scrisoarea de intentie trebuie sa reflecte stilul personal, aspectele care va diferentiaza de ceilalti candidati, sa va contureze unicitatea, capacitatea de argumentare, profesionalismul si abiliatea de persuasiune.

Intrebare:
Daca nu am adresa de e-mail pot lucra?
Raspuns: Bineinteles. Exista pe internet job-uri de tamplar, zidar, sudor, muncitor necalificat, croitoreasa, agent de paza, casier, taximetrist, taximetrist UBER, fochist, sofer personal, bona etc. unde nu este nevoie de adresa de email. Ar fi recomandat daca nu aveti sa va faceti o adresa de email deoarece noile tendinte spun ca este din ce in ce mai util acest lucru.

Intrebare:
Daca doresc ca un consultant sa ma ajute in configurarea unei adrese de email pot beneficia si de acest serviciu?
Rapuns: Cu siguranta. Chiar daca nu este prevazut expres in oferta noastra ne rezervam dreptul sa va oferim orice fel de informatie aveti nevoie. In acest sens puteti suna cu incredere pentru oriucare dintre urmatorele probleme: Daca aveti nevoie spre exemplu de redactarea unei scrisori de intentie, sau de sfaturi privind cariera sau chiar informatii despre un anumit angajator. Noi va vom sta la dispozitie.

Intrebare:
Pot lucra daca am antecedente penale?
Raspuns: Unii angajatori refuza la interviu sau in faza ulterioara acestuia sa accepte persoane care au antecedente penale. Daca sunteti inscrisi cazierul judiciar este recomandat sa anuntati in prealabil angajatorul care va lua o decizie in privinta acestui aspect.
.
Intrebare: Cum procedez cu emailul primit in urma completarii informatiilor din CV?
Raspuns: Formularul care va fi remis prin email reprezinta CV-ul dvs. El Poate fi folosit ca atare sau puteti sa extrageti din el esentialul.

Intrebare: Ce fac cu joburile care mi se dau prin telefon, dupa ce-mi notez datele angajatorului?
Raspuns: Pentru a va angaja la unul dintre job-urile recomandate de noi va trebui sa sunati sau sa aplicati online. Fiecare angajator are propriul sau sistem de angajare si va trebui sa-l respectati pentru a va putea angaja la el

Intrebare:
Nu ma descurc sa aplic online pe site-urile angajatorului.
Raspuns: In aceasta situatie reveniti cu un telefon la numarul nostru de contact vom intra impreuna pe acel site si daca angajatorul pune la dispozitie aceasta facilitate va vom ajuta sa aplicati.

Intrebare: Imi puteti da sfaturi despre cum sa ma prezint la interviu cum sa ma imbrac etc?
Raspuns: Cu siguranta da! Veti primi de la consultantii nostri cele mai bune sfaturi in materie de angajare.

Va multumim pentru ca ati aplicat la modulul nostrum de consultanta. Va dorim mult success la angajare!0903760730